Гергов обяви целта на БСП: Избори рано напролет
Автор: Екип Varna24.bg 13:42 / 18.11.2017Коментари ()2524
© Varna24.bg
"Единственият полезен ход за БСП е да предизвикаме избори, избори да предизвикаме", каза Георги Гергов на влизане в централата на БСП днес. Там червената партия има пленум. До скоро само различни действия на отделни членове на партията подсказваха каква е крайната цел.

Ако столетницата постигне целта си и успее да разклати държавата именно по време на историческото първо за България европейско председателство, това ще лепне невиждано петно върху държавата ни.

С какви свои действия ще постигнат този резултат, разбира се, засега остава неясно, тъй като подготвяният от тях вот на недоверие не се очаква да постигне успех. В парламента БСП има подкрепата единствено и напълно очаквано на ДПС. След като вчера председателят на ПГ на Воля Веселин Марешки излезе с изключително остра позиция срещу червения депутат Иво Христов, още повече се затвърждава очакването Воля също да не помогнат на червените при вота на недоверие.

Днес БСП трябва да реши и дали ще подкрепи предложените от ГЕРБ промени в давността на престъпленията, извършени по време на приватизацията, които ще наложат промени в Конституцията.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Gergov-obyavi-celta-na-BSP-Izbori-rano-naprolet-759196
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.