Тежко ПТП отне три човешки живота, четирима са в болница (СНИМКА)
Автор: Екип Varna24.bg 17:24 / 20.11.2017Коментари ()2189
© Шум
Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Шумен-Силистра. Други четирима души са ранени. Инцидентът е станал около 15:15 часа в района на село Венец, между селата Страхилица и Дренци. Сблъскали са се лек автомобил "Пежо" с шуменска регистрация и "Опел" с благоевградски номера. По първоначална информация пежото е пътувало в посока Силистра и при завой опелът, който идвал насреща, излязъл от платното си и двата автомобила се сблъскали.

При удара са загинали трима души. Две от жертвите са пътували в немското возило. Третото тяло е извън автомобилите и предстои да се разбере в коя от колите е пътувала жертвата. Четирима човека, сред които и 14-годишно дете, са ранени и откарани в болница. Те са в тежко състояние. На място вече е прокурор от Окръжна прокуратура-Шумен, който ръководи огледа на местопроизшествието.

Въведена е временна организация на движението. Пътуващите в посока от Шумен към Силистра да ползват обходен маршрут село Хитрино - село Капитан Петко - село Венец, а пътуващите в посока Шумен да преминават през селата Черноглавци, Габрица и Близнаци. Водачите на МПС да ги управляват с повишено внимание и да спазват указанията на полицейските служители.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Tezhko-PTP-otne-tri-choveshki-zhivota-chetirima-sa-v-bolnica-SNIMKA-759581
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.