ОИЦ – Варна проведе практически семинар за студенти
Автор: Екип Varna24.bg 12:15 / 12.12.2017Коментари ()1341
©
Последното за тази календарна година обучение за студенти проведе екипът на Областния информационен център - Варна. Гости отново бяха магистри от Икономическия университет в града.

Обучението имаше изцяло практическа насоченост и беше посветено на ИСУН 2020. В рамките на занятията, студентите научиха как се създава формуляр за кандидатстване, как да работят с базата данни на системата, както и изискванията, които трябва да спазват, за да могат успешно да подадат своите проекти онлайн.

"ИСУН 2020 облекчава изключително много подготовката на документацията и кандидатстването по европейски проекти. Системата се радва на голям интерес и това е причината голяма част от обученията, които проведе екипа ни през 2017 година, да са посветени на тази тема", коментира Виктория Маринова - Николова, управител на ОИЦ - Варна.

През тази година екипът на ОИЦ - Варна увеличи работата си със студенти, провеждайки серия от информационни срещи и семинари. "Ние успяхме да изградим на работещи отношения с академичната общност и фактът, че на нашите обучения идват толкова много активни млади хора го доказва", допълни Николова.

Събитието вчера завърши с коледен разказ за празничните традиции в Европа. Обученията на студенти в ОИЦ - Варна продължават в началото на следващата година.



https://www.varna24.bg/novini/varna/OIC-Varna-provede-prakticheski-seminar-za-studenti-763568
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.