Дирекция "Спорт“ набира доброволци
Автор: Екип Varna24.bg 13:18 / 10.01.2018Коментари ()1509
©
Дирекция "Спорт" търси млади и мотивирани хора, които да подкрепят организацията на редица събития, заложени в спортния календар на Община Варна за 2018 година. Предстои морската столица да е домакин на значителен брой национални, европейски и световни първенства в различни видове спорт.

Доброволците ще бъдат ангажирани с придружаване и превод на участници, настаняване на гости и официални лица, пропускателен режим, подготовка на основна и тренировъчна зала, помощ в организационния процес - протокол, информационни точки, логистика, транспорт, церемонии, фотозаснемане и други.

Включилите се ще имат възможност да придобият практически опит за организиране на големи спортни събития, да подобрят своите комуникационни и организационни умения, както и компетенциите си за работа в екип. Всеки участник ще получи сертификат за положен доброволчески труд.

Кандидатите трябва да изпратят попълнен формуляр със следните данни: три имена, телефон и електронна поща за контакт, възраст, местоживеене, ниво на владеене на чужди езици, предишен опит - ако има такъв, на e-mail: sportvarna@abv.bg

Допълнителна информация на тел: 052/820 812



https://www.varna24.bg/novini/varna/Direkciya-Sport-nabira-dobrovolci-768544
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.