Нели Петрова подкрепи благотворителна кампания за децата на загинали служители на МВР
Автор: Екип Varna24.bg 15:57 / 24.03.2018Коментари ()2511
Народният представител от ГЕРБ Нели Петрова подкрепи благотворителна кампания за децата и семействата на загинали служители от структурите на Областната дирекция на МВР – Варна. По инициатива на Синдикален алианс "Сигурност" в МВР в морската столица се състои благотворителен турнир по спортна стрелба. Съорганизатори на събитието са Съюзът на българските командоси – Колективен член на международното антитерористично единство, Мобилна група Тюлен 1/03 – Варна, както и СОД Варна АД, на чието стрелбище се провежда турнирът.

В него участват бивши и настоящи служители на полицията, членове на СБК и на Адвокатската колегия. Желание да се включат и да подкрепят кампанията изразиха и много граждани извън системата на МВР, които бяха подробно запознати с правилата за безопасност при боравене с оръжие. Сред участниците бе и варненският депутат Нели Петрова.

Благотворителният турнир по спортна стрелба е част от поредица инициативи в подкрепа на благородната кауза. Събраните средства ще бъдат дарени на четири деца на варненски полицаи, загинали при изпълнение на служебните си задължения. 


https://www.varna24.bg/novini/varna/Neli-Petrova-podkrepi-blagotvoritelna-kampaniya-za-decata-na-zaginali-sluzhiteli-na-MVR-782181
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.