Бащата на "Господин за един ден" се завръща на големия екран с "Извън пътя"
Автор: Екип Varna24.bg 10:41 / 28.03.2018Коментари ()5780
©
Задава се официалната премиера на "Извън пътя" - първия изцяло любовен филм на големия български кинорежисьор Николай Волев. След 16 години пауза бащата на "Да обичаш на инат", "Господин за един ден" и "Маргарит и Маргарита" се завръща на големия екран. Премиерната прожекция във Варна е на 31 март от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център.

"Извън пътя" разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака, който броди с джипа си сред красотата на българските планини. По време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Bashtata-na-Gospodin-za-edin-den-se-zavrushta-na-golemiya-ekran-s-Izvun-putya-782875
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.