Инженерът със спасения портфейл благодари лично на малката Айлин
Автор: Пламена Николова 14:34 / 18.04.2018Коментари ()8230
©
Инж. Галин Грозев от "Агрополихим“, чийто изгубен портфейл бе намерен и върнат от малката Айлин, се завърна от отпуската си и посети ОУ "Св. св. Кирил и Методий“ - кв. "Повеляново“, за да благодари лично на тийнейджърката за доблестната постъпка. Този акт на признателност се превърна в своеобразен празник на човечността в двора на училището, на който присъстваха гордите учители на Айлин, нейните съученици и щастливи родители.  Инж. Грозев и Мария Татолова от администрацията на завода подариха на Айлин Ферад рекламни материали с логото на "Агрополихим": канцеларски пособия, които ще ѝ бъдат от полза в училище, чадър, шапка и тонколонка. Притежателят на спасения портфейл връчи на момичето и картичка с благодарствено послание, написано и подписано от него. Ученичката сърдечно благодари за жеста и сподели, че е действала безкористно, както и че усмивката на инж. Грозев е най-големият подарък за нея. 

Денят, в който Айлин намира и връща портфейла на служителя на "Агрополихим“, е бил последният му ден на работа преди планираната отпуска, която със сигурност щеше да се обърка, ако Айлин не бе постъпила честно. В портфейла на инженера, освен 200 лева, са били и личната му карта, шофьорската книжка и наказателният талон. 

За своята постъпка в понеделник петокласничката бе наградена и от кмета на Община Девня Свилен Шитов, който ѝ подари електронен четец.  


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Inzhenerut-sus-spaseniya-portfeil-blagodari-lichno-na-malkata-Ailin-786629
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.