Ще има ли пак сълзи и сополи? Трагикомедията с крадлата Гюлсевен, която направи съда за смях, продължава
Автор: Екип Varna24.bg 11:45 / 26.04.2018Коментари ()2228
© Varna24.bg
Ще си намери ли най-после майстора ловката крадла Гюлсевен или отново ще направи бургаския съд за смях? Това ще стане ясно днес, когато ще бъде гледана мярката й за неотклонение. 

Припомняме, че преди седмица обиграната крадла, която е вършала в Бургас, Варна, Малко Търново, Исперих и редица други градове, изнесе пред Районния съд цял сапунен сериал. Гюлсевен избухна в плач, започна да трепери и да се кълне, че няма представа как крадените рокли са се озовали в нея. Това смекчи сърцето на съдия Анатоли Бобоков, който пусна обвиняемата под домашен арест.

Вместо да оцени, че за пореден път й се дава шанс, безскрупулната крадла се подигра със съда още на следващия ден, опитвайки се да избяга от страната, заедно с дъщеря си Филиз – също привлечена към наказателна отговорност. Двете жени са се опитали да пресекат границата на ГКПП "Дунав мост“ – Русе, но са били заловени.



Още по темата: общо новини по темата: 2
26.04.2018 »
21.04.2018 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Shte-ima-li-pak-sulzi-i-sopoli-Tragikomediyata-s-kradlata-Gyulseven-koyato-napravi-suda-za-smyah-produlzhava-788043
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.