МВР-Варна: 120 униформени ще бъдат командировани в областта
Автор: Екип Varna24.bg 15:09 / 03.05.2018Коментари ()2896
© Varna24.bg
От ръководството на МВР-Варна информираха днес, че 120 униформени служители ще бъдат командировани в областта. На смяна ще има 28 служители, разпределени по КПП и хотелите, в Св. Константин и Елена - 8, а в Златни пясъци - един екип жандармеристи и един екип СОТ. Ще се движат и полицейски служители с мотори. Охранителната полиция ще е на гъвкаво работно време до 22 часа вечерта.

Областният управител на Варна Стоян Пасев прогнозира много добър летен сезон, а колегата му от Добрич Красимир Кирилов също се присъедини в прогнозите за успешно лято и наблегна върху мерките за гарантиране на водноспасителната дейност. В област Добрич също ще има служители на МВР от вътрешността на страната, които ще помагат за обществения ред в курортите.

Нашите проверки започват, съобщи д-р Костадинка Маринова от "Контрол на храните“ в Областната дирекция по безопасност на храните-Варна. Още през март са проведени инструктажи с бизнеса и операторите, за да се уточнят отново хигиенните критерии, на които трябва да отговарят обектите.


https://www.varna24.bg/novini/varna/MVR-Varna-120-uniformeni-shte-budat-komandirovani-v-oblastta-789279
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.