Правят втори кастинг за красиви младежи във Варна, ще се снимат в музикален клип
Автор: Екип Varna24.bg 15:57 / 04.05.2018Коментари ()4139
©
"Ти си млад, красив и фотогеничен?  Кастинг ти предлага възможност да покажеш своята харизма и да станеш част от грандиозен музикален проект.

През месец Май в 5-звезден комплекс край Варна ще се снима клип към песента на нова българска звезда и ти имаш възможност да вземеш участие в сцените", призовават арганизотарите.

Търсят се атрактивни хора за епизодични роли и спецмасовка.

Избраните ще имат възможността да работят с екип от доказали се професионалисти във филмовото изкуство, киноиндустрията и PR дейностите.

Жанрът на песента е ПОП, с модерно звучене и ритъм с потенциала на тотален  хит.

Само избраните ще имат привилегията да разберат кой е загадъчният изпълнител и да бъдат до него на снимачната площадка.

 "Във Варна са едни от най-красивите и харизматични хора в страната, ще се радваме във вторник да се запознаем с всеки един! Отпуснете се, бъдете позитивни и усмихнати и заповядайте – очакваме ви!“, призовават организаторите.

Подборът на участниците ще се проведе на 08.05.18 – вторник - от 18:00ч. до 20:00ч., бул. "Княз Борис I-ви“ №65 (в Graffiti Cafe)

Участие могат да вземат всички на възраст между 16г. и 28г. Участниците под 18г. трябва да бъдат придружавани от родител.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Pravyat-vtori-kasting-za-krasivi-mladezhi-vuv-Varna-shte-se-snimat-v-muzikalen-klip-789474
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.