В Свети Влас е горещо! Познайник на полицията разби главата на колега с прът! Намериха и дрога!
Автор: Екип Varna24.bg 13:25 / 23.08.2018Коментари ()2048
©
Вчера в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 52-годишен мъж от село Главница, област Пазарджик за това, че на територията на хотел в Свети Влас, където работи е ударен с метален прът в областта на главата от свой колега, като му е отнета сумата от 880 лева.

В резултат на бързите полицейски действия е задържан извършителят на грабежа – това е криминално проявеният И.Ш., 27-годишен от Нова Загора. В него е открит плик с 96 таблетки амфетамин.

Пострадалият е откаран до УМБАЛ - Бургас, където след преглед по собствено желание е освободен за домашно лечение. И.Ш. предал с протокол за доброволно предаване сумата от 110 лева, част от ограбената парична сума. При извършения оглед на местопроизшествието е открит и металния прът, с който е извършено деянието.

27-годишният мъж от Нова Загора е задържан за срок от 24 часа. За притежаването на наркотици е образувано бързо полицейско производство, а за извършения грабеж – досъдебно производство.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/V-Sveti-Vlas-e-goreshto-Poznainik-na-policiyata-razbi-glavata-na-kolega-s-prut-Nameriha-i-droga-811090
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.