Гавра като от филм на ужасите! Изрод отвлече млади жени и ги подложи на нечовешки ад!
Автор: Екип Varna24.bg 12:02 / 07.09.2018Коментари ()2511
© Varna24.bg
Жесток изрод, гаврил се по нечовешки начин с млади жени, бе арестуван при съвместна акция на прокуратурата и ОДМВР-Бургас. Това съобщи току-що административният ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров, предаде репортер на Burgas24.bg.

На извънредния брифинг, който тече в момента, присъстват още зам.-апелативният прокурор Йовита Григорова, административният ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

43-годишният Николай Паскалев от София е обвинен в 11 тежки умишлени престъпления, сред които отвличане, грабежи и изнасилвания в района на Слънчев бряг. Три от тях са извършени на 22 юни, 8 юли и 30 август. Жертвите са три жени – съответно на 22, 34 и 25 години, занимаващи се с проституция.

Две от тях са завлечени в гориста местност и многократно изнасилвани, а третата е била завързвана със свински опашки и също насилвана. След гаврата, младата жена дори е карана да почиства къщата в село Приселци, където е била държана против волята си.

От прокуратурата разкриха, че Николай Паскалев е бивш затворник, има редица присъди за грабежи и други престъпления. Той е задържан в срок до 72 часа, внесено е искане за постоянно задържане под стража. Има съучастник, който в момента се издирва от полицията.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Gavra-kato-ot-film-na-uzhasite-Izrod-otvleche-mladi-zheni-i-gi-podlozhi-na-nechoveshki-ad-814099
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.