Деца и родители обновиха част от зелената площ на входа на ОУ "Стоян Михайловски"
Автор: Екип Varna24.bg 15:18 / 14.09.2018Коментари ()2297
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Стоян Михайловски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес ученици, учители и родители обновиха част от зелената площ на входа на ОУ "Стоян Михайловски". Инициативата е част от проекта "Засади в квартала" на Асоциация Биомрежа, с финансовата подкрепа на Община Варна, дирекция "Образование и младежки дейности", програма "Младежки проекти – 2018". За дейности по проекта са планирани осем градинки в града.

Сред първите работещи по проекта е ОУ "Стоян Михайловски". На поканата на учителите се отзоваха много ученици и родители. Тревните площи бяха подготвени за засаждане, специалисти-озеленители дадоха указания на учениците и бяха засадени различни дървесни видове, цъфтящи храсти и рози. Денят завърши с викторина и награди.

Всички дейности от инициативата провокираха в младите хора отговорно и ангажирано отношение към средата, в която растат. За чиста околна среда, за по-красиво училище, квартал и град - така бе даден старт на новата учебна година.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Deca-i-roditeli-obnoviha-chast-ot-zelenata-plosht-na-vhoda-na-OU-Stoyan-Mihailovski-815554
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.