Девойка превзе кметския стол за ден! Портних: За Общината витаят митове и легенди
Автор: Пламена Николова 11:01 / 30.10.2018Коментари ()3212
© Varna24.bg
Девойки и младежи от варненски училища и ВУЗ-ове превзеха за ден столовете на кмета Иван Портних, неговите заместници и директори на дирекции като част от инициативата "Мениджър за един ден", предаде репортер на Varna24.bg.

"Приветствам инициативата и поздравявам младите хора, които имат желание да се включат в обществено-икономическия живот на града и опознаят институцията община, да видят в реални условия как протича работния процес. И се надявам след днешния ден много млади хора да изберат като свое развитие работа, свързана с обществени структури. Надявам се, че това е една стъпка, която да даде повече поглед върху процесите в Общината, да им даде прозрачност и яснота какво се случва в тази сграда, защото знаете витаят митове и легенди в лошия смисъл, ще видите, че това не е така", каза кметът и даде думата на Адрияна Узунова, която днес ще бъде младежки кмет на Варна.

Адрияна е ученичка във Варненска търговска гимназия "Георги Стойков Раковски". 

"Мисля, че ще си бъдем взаимно полезни, като ние дадем своя принос, енергия и ентусиазъм не само днес и в тази инициатива, но и за в бъдеще", каза Адрияна. 

Повече вижте във видеото!



https://www.varna24.bg/novini/varna/Devoika-prevze-kmetskiya-stol-za-den-Portnih-Za-Obshtinata-vitayat-mitove-i-legendi-824679
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.