Обясниха какви мерки се вземат за обезопасяването на строителните обекти след инцидента на бул. "Левски"
Автор: Пламена Николова 11:33 / 22.11.2018Коментари ()4339
© Varna24.bg
Зам.-кметът на Община Варна Христо Иванов обясни какво се прави за безопасността на гражданите при извършваните ремонти във Варна, предаде репортер на Varna24.bg.

Коментарът бе във връзка с инцидента, при който 25-годишен младеж полетя от 10 метра и падна с автомобила си в изкоп на новоизграждащия се бул. "Левски". Стана ясно, че водачът е употребил алкохол и се е движил с несъобразена скорост, което е вероятната причина за инцидента. По този повод Христо Иванов каза следното: 

"Откакто сме започнали проектите, които изпълняваме в момента, нашият стремеж е бил винаги да създадем необходимата организация по безопасност и временна организация на движението, която да гарантира възможност на автомобилите и градския транспорт за преминаване през съответния строеж. Няма как строежите да бъдат затворени, тъй като трябва да има достъп до конкретни жилища. Много е трудно изпълнението в такава градска среда, където не може да бъде затворен обекта само за изпълнение на строителството. Стремежът винаги е бил да създаваме необходимите условия с цел безопасност и нормална организация на движението. Ако хората забележат проблемни участъци могат да сигнализират на дежурния в Община Варна", каза зам.-кметът Христо Иванов.  

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 4
04.12.2018 »
21.11.2018 »
21.11.2018 »
20.11.2018 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Obyasniha-kakvi-merki-se-vzemat-za-obezopasyavaneto-na-stroitelnite-obekti-sled-incidenta-na-bul-Levski-830008
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.