Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски в Бургас!
Автор: Екип Varna24.bg 11:58 / 27.11.2018Коментари ()2143
©
Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски , който се намира на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg. Действията им са своеобразно продължение на специализираната полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества, за която съобщихме по-рано.

Наш репортер разговаря с ядрото на фенската фракция в морския град. Присържениците са категорични, че става въпрос за рутинна проверка и че в офиса им не са открити наркотици.

"Няма такова нещо, днес направо съм в чудо и приказ… Не знам кого хванали, сега полицаите са вътре и гледат… ама то няма нищо вътре. Това са просто рутинни проверки. Сега отварят каси, проверяват… но няма да открият нищо. Онзи ден бяхме там, правихме събрание, всичко беше нормално, а днес тези глупости", коментира пред Burgas24.bg един от най-дейните членове на фенклуба.

Той обясни, че фракцията се е преместила на "Хаджи Димитър" преди година, тъй като наемът на старото помещение на ул. " Цар Симеон" е бил значително завишен.

"Удрят ни по реномето, ние организираме детски турнири, как ще се занимаваме с такива неща", недоумява привърженикът на сините. Той посочи, че след обиска на униформените, фенклубът не е бил затворен, а продължава да функционира, което е доказателство, че в него не е намерено нищо нередно.

Очаквайте подробности!



Още по темата: общо новини по темата: 1
28.11.2018 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Maskirani-policai-nahluha-vuv-fenkluba-na-Levski-v-Burgas-831141
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.