Хотелиерите наградиха община Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:09 / 06.12.2018Коментари ()2747
©
Община Варна получи награда от Българската хотелска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ за най-устойчиво сътрудничество в туризма. Призът бе връчен на официална церемония снощи в София на кмета на Варна Иван Портних от Георги Щерев, председател на  УС на БХРА. 

"Благодаря на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за доброто сътрудничество. Съвместната ни работа даде резултати и отчетохме много добър сезон. Вярвам, че ще продължим да работим заедно, обединени от каузата Варна - дестинация за 4 сезона", заяви кметът Иван Портних. 4,7% е ръстът на пренощувалите лица на територията на община Варна за първите 10 месеца на годината спрямо същия период на миналата година, сочат туристическите данни. Най-много са се увеличили нощувките на почиващи от Полша, Румъния, Франция, Великобритания и Израел.  

Годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация се връчват за двадесет и трета поредна година за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Hotelierite-nagradiha-obshtina-Varna-833437
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.