Родител в потрес от състоянието на СУ "Н.Геров" след основен ремонт
Автор: Пламена Николова 16:34 / 11.12.2018Коментари ()12251
Родител на първолак от Варна сподели разочарованието си от състоянието на санитарните помещения в СУ "Найден Геров", което бе ремонтирано наскоро, като публикува и снимки, видя Varna24.bg. Ето какво споделя той:

"Като родители на първолаци, бяхме помолени да помогнем с почистването на стаите, след края на ремонта, с цел скорошното влизане на децата в "обновеното" и "ремонтирано" училище 7-мо СОУ Найден Геров. 

Такова разочарование не бях изпитвал до сега в скромния си 37-годишен живот. Все си мислех, че всичко се прави за децата, за бъдещето, че няма да има големи кражби и злоупотреби, но това, което видяхме в училището, дни преди децата да бъдат пуснати вътре, просто ме остави без думи!

Снимките говорят сами по себе си..."

Припомняме, че ремонтът на училището започна през април тази година със 100% безвъзмездна финансова помощ.

Тогава стана ясно, че в СУ "Найден Геров ще бъде извършено конструктивно укрепване на сградата, която ще бъде санирана и пребоядисана. Ще бъде изградена рампа за инвалидни колички и пожароизвестителна уредба. Учениците на училището до момента бяха пръснати в 6 други сгради на територията на кв. "Левски", което създаваше трудности за малчуганите и техните родители.

При старта на ремонта от ръководството на "Найден Геров" споделиха, че мечтаят за нов физкултурен салон, който не е предвиден в настоящия проект.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Roditel-v-potres-ot-sustoyanieto-na-SU-NGerov-sled-osnoven-remont-834526
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.