Много организации ще представят ресурси за предприемачи на 15 март във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:15 / 11.03.2019Коментари ()1824
©
Събитието е част от глобалната инициатива на Европейската комисия Startup Europe Week.  В морския ни град то се организира за трета поредна година от Beehive - организацията, която работи за изграждането на предприемаческа екосистема.

Мероприятието е подходящо за търсещите ресурс да започнат, развият или променят своя бизнес чрез знание, източници на финансиране и нови контакти за съвместен успех.

Възможностите за личностно развитие, бизнес планиране и пазарна стратегия, източници на европейско, национално и регионално финансиране ще бъдат акцентите в поредицата от презентации от представители на обществения, частния и неправителствен сектор. Лекторите са от авторитетни институции и организации.

Ще бъдат споделени и личните истории за успех на предприемачи от региона, които имат традиционен или дигитален бизнес.

Startup Europe Week е глобална инициатива, която се провежда в повече от 300 града в над 50 държави. Нейна мисия е да свърже предприемачите в местната общност в общия разговор за бъдещето на Европа чрез подкрепа, която да изведе “от гаража на улицата" нови бизнеси, които да изградят по-устойчиво бъдеще.

Местата са ограничени, вход свободен, с предварителна регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/startup-europe-week-2019-varna-tickets-58379536766


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mnogo-organizacii-shte-predstavyat-resursi-za-predpriemachi-na-15-mart-vuv-Varna-854852
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.