Безумна маневра направил джигитът, сътворил мелето снощи във Варна! Има куп издънки
Автор: Пламена Николова 09:31 / 15.03.2019Коментари ()14461
© Фейсбук
Джигитът, който сътвори зрелищната катастрофа по бул. "Ян Хуняди" снощи, се оказа с множество нарушения, научи Varna24.bg.

До тежката катастрофа, в която по чудо няма други пострадали, се стигнало, след като 43-годишният водач с бясна скорост предприема безумна маневра за изпреварване на колоната от автомобили и губи контрол над колата си. Блъска се в бордюра, а след това и в електрически стълб, при което прави няколко лупинга и се преобръща в насрещното движение, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

Мъжът, който е от Варна, е извадил луд късмет и не е пострадал сериозно, има само охлузвания по ръцете. При проверката на място е установено, че автомобилът е с фалшиви регистрационни номера, а водачът му няма шофьорска книжка. 

Шофьорът е отказал тест с дрегер и кръвна проба, които да установят наличието на алкохол или наркотици, допълниха от полицията. За това той ще си понесе съответните административни санкции, допълниха оттам. 

Лицето е задържано за срок от 24 часа, по случая има образувано досъдебно производство.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Bezumna-manevra-napravil-dzhigitut-sutvoril-meleto-snoshti-vuv-Varna-Ima-kup-izdunki-855786
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.