Камион прегради път във Варна, за да даде предимство на красива пешеходка
Автор: Пламена Николова 09:14 / 22.03.2019Коментари ()10051
© Фейсбук
За интересна ситуация на пътя  във Варна научи Varna24.bg. Шофьор на камион спира пред пешеходна пътека, за да даде предимство на пешеходка. В същото време обаче шофьорите в съседната лента нагло продължават да профучават покрай чакащата млада жена без да спрат. За да осигури безопасното преминаване на момичето, водачът на тежкотоварното возило прави маневра, с която прегражда пътя, за да може пешеходката да мине. Ето и коментара на Пепи Стоянова, изпратен до медията ни: 

"Започвам с това, че аз не съм шофьор, но това не означава, че нямам право да използвам пътя, той е общ! Повечето шофьори си мислят, че са кралете на пътя, а в действителност не знаят, че това не е така! Искам да се обърна към вас шофьорите, особено към тези които си мислят, че пътят е техен, та разберете, той не е ваш, той също е на пешеходците, мотористите и колоездачите!

Бъдете толерантни, възпитани и търпеливи на пътя! Не може да стоя 3 минути на пешеходната пътека, стъпила с единия крак и никой да не спира. Един камион накрая спря, тръгнах да пресичам и познайте, в лявата лента колите не спират, аз видимост нямам и не смея да продължа, а колите в лявата си продължават, в един момент шофьорът на камиона се изтегли леко назад, след което сви напречно към лявата лента, за да може да спре бързо движещите се коли с риск да предизвика ПТП, за да премина!! Това ли ви е нормалното каране, ви питам аз?"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kamion-pregradi-put-vuv-Varna-za-da-dade-predimstvo-na-krasiva-peshehodka-857364
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.