Портних: Високо оценявам конструктивния диалог между Общината и КТ "Подкрепа"
Автор: Екип Varna24.bg 09:34 / 12.04.2019Коментари ()2254
©
Кметът Иван Портних поздрави участниците в XVI Редовна отчетно-изборна конференция на СРС КТ "Подкрепа" във Варна. Той бе гост на събитието вчера по покана на Васил Василев, председател на синдиката в морската столица.

"Високо оценявам конструктивния диалог между Община Варна и КТ "Подкрепа", който може да бъде пример за добро партньорство в полза на гражданите. Отговорно се отнасяме към това сътрудничество и към съвместната ни работа, за което благодаря на целия екип и на председателя на синдиката", заяви кметът. 

Васил Василев от своя страна подчерта, че в Община Варна КТ "Подкрепа" намира верен и диалогичен партньор. Доказват го резултатите - актуални договори за тристранно сътрудничество, гарантиращи социални придобивки за работещите в сферите на образование, социални дейности, здравеопазването - по-добро заплащане, повече отпуск, повече възможности за обучение и повишение на професионалната квалификация.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Portnih-Visoko-ocenyavam-konstruktivniya-dialog-mezhdu-Obshtinata-i-KT-Podkrepa-862264
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.