Битката за истината около надраното момиченце във Варна продължава
Автор: Пламена Николова 13:16 / 17.04.2019Коментари ()3853
© Фейсбук
Битката за изясняване на истината около надраното момиченце на годинка от Варна продължава. Както вече Varna24.bg съобщи, майката на детето обвини детегледачката му за жестоките белези, открити по бузките и ухото. От своя страна жената коментира за медията ни, че тя не би си позволила никога да посегне на дете, а малкото момиченце се е наранило само при буйна реакция. След публикацията ни последва разпален дебат в социалните мрежи, като коментиращите се разделиха в два "отбора" в защита на майката и на детегледачката. 

След изявлението на детегледачката Красимира Димитрова, до медията ни бе изпратен и нов коментар на майката на детето Кристина Пантова. Публикуваме го без редакторска намеса: 

"Относно изнесената информация искам да заявя категорично, че не е вярно, че не сме заплащали допълнителен труд на детегледачката, че сме я карали да ни бъде слугиня, това са пълни глупости. Това и всичко казано във видеото е замазване на конкретния случай, за който сигнализирах, защо не отдели толкова време да обясни за въпросното "самонараняване"?! Ако е било толкова тягостно, колкото го описва най-малкото щеше да се оттегли, ако не й харесва. Нали е с богат опит и работа винаги може да си намери.

Във въпросния ден се прибрах, видях детето в това състояние. Реших да премисля ситуацията и да не й хвърлям обвинения, без да разгледам обстойно детето. Но когато я изпратих и видях зад ухото на детето, нокти на голям човек, кръвонасядания, ухото й беше мораво червено, като затихнаха червенините излязоха две много симетрично синини по двете бузи на лицето, които са от стискане и щипане. Обадих се да я попитам как точно се одра така детето ми? 

Започна да пелтечи и нищо не ми обясни. Каза, че навън нямали проблем, проблемът бил вкъщи. Това адекватен отговор ли е? Втори път я попитах как точно се надра детето ми? Започнала да си върти главата, "не знам, аз не съм я драла." Не й повярвах и й казах че сме дотук. Направихме на дъщеря ми необходимите изследвания. Те казват всичко. Няма какво повече да кажа по това видео, в което не се говори за проблема, за който сигнализирах, а се говори за някакви пълни безумици, че съм искала подредени по цвят бурканчета и експлоатация на труд. Пълен абсурд. Имах едни нормални изисквания. Първоначално да свикне детето с нея почасово, после на пълен работен ден, и като е поела ангажимент към нас да няма други ангажименти към други деца, понеже ще е на заплата и извънредното време в което ни е нужна - го плащаме допълнително. Това беше уговорката ни. Нищо общо с това, което говори. И пак да кажа: Защо по дяволите тя говори само за уговорките ни и какви сме били ние, а не обясни как детето ми се подреди така само. Отговор: Защото не знае за какво да се хване и кой път да хване. И къде беше 20 дни след станалото, в кома ли изпадна, като огласих случая, триеха се, блокираха се фейсбук профили. Защо не застана след това веднага и не се защити, аз не бях ли в шок от станалото?! Как застанах с името си и с глава на раменете обвиних въпросното лице в това издеятелство?! За мен истината е една-детето ми беше физически наранено от тази жена и ще съборя света да го докажа!!!".

И двете страни са твърдо решени обаче да защитават истината и правата си в съда, като заявиха, че застават зад думите си на 100 процента.



Още по темата: общо новини по темата: 3
16.04.2019 »
11.04.2019 »
26.03.2019 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Bitkata-za-istinata-okolo-nadranoto-momichence-vuv-Varna-produlzhava-863440
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.