Наглец влезе в насрещното и блъсна дете на пешеходна пътека във Варна
Автор: Пламена Николова 09:34 / 22.04.2019Коментари ()13793
© Varna24.bg
Илюстративна снимка
За пореден абсурден случай на нагло и безотговорно поведение на пътя алармира варненка в групата Виждам те КАТ-Варна, видя Varna24.bg.

Според коментара на дамата около 8.30 часа тази сутрин дете е блъснато, докато пресича на пешеходна пътека от изнервен шофьор, навлязъл в насрещното, като след инцидента водачът дори не е спрял да види дали детето е добре. Ето и коментарът й, споделен в групата: 

"На бул. "Христо Смирненски", точно където излиза новият път на пешеходната пътека, черен автомобил комби (ако не се лъжа Шкода) безкрайно отегчен от чакането в задръстване реши, че е по-голям от всички, навлезе в насрещното и удари малко детенце пресичащо на пешеходната пътека. Мисля, че с огледалото само. Детенцето се изправи и отиде на тротоара разплакано. С какво спокойствие ще лежите довечера в леглото си, господине, че дори не спряхте да видите дали детето е добре!"

За инцидента е подаден сигнал в полицията, призовават се свидетели на случилото се, които имат информация за нарушителя, да сигнализират на тел. 112.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Naglec-vleze-v-nasreshtnoto-i-blusna-dete-na-peshehodna-puteka-vuv-Varna-864501
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.