Похотливият кондуктор Мехмед Реза, пожелал ученичка, чу най-лошата новина
Автор: Мария Морунова 09:23 / 18.05.2019Коментари ()1670
© Varna24.bg
73-годишният кондуктор Мехмед Реза Мехмед чу най-лошата към момента новина за себе си. Съдът реши, че той остава с мярка "задържане под стража". Това реши Районният съд на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според магистратите от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че именно Мехмед е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем.

Адвокат Евгени Костадинов, който е служебен защитник на 73-годишния мъж, заяви, че клиентът му определя като грешка деянието си.

"Съжалява, разкайва се. Веднага си е признал, моли за снизхождение. Усетил е, че  е направил голяма грешка", разказа още защитникът и допълни, че Мехмед не е осъждан. Надеждите им са за условна присъда.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Окръжен съд Пловдив.

Спрямо Мехмед Реза Мехмед е повдигнато обвинение за блудство, извършено на 2 май т.г., по отношение на 13-годишно момиче – престъпление по чл. 149 ал.1 от НК.




Още по темата: общо новини по темата: 1
17.05.2019 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Pohotliviyat-konduktor-Mehmed-Reza-pozhelal-uchenichka-chu-nai-loshata-novina-870088
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.