Специална прожекция на "Лятото на "Обичайните заподозрени" във ФКЦ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:05 / 04.06.2019Коментари ()2603
©
Много музика и настроение очаква варненци на предстоящата специална прожекция на "Лятото НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ". Филмът за любимия музикант и актьор Стефан Вълдобрев и групата му "Обичайните заподозрени" идва във Фестивален и конгресен център - Варна в петък, 28 юни. Самият Вълдобрев ще гостува на морето за среща с варненската публика.

"Лятото НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ" предлага среща с истории зад сцената, в буса, на брега на морето. Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018. Във филма на Камелия Петрова ще видим освен Стефан Вълдобрев, също китаристите Иван Лечев и Мирослав Иванов, перкусионистът Стефан Янкулов – Стунджи и други.

 

Прожекцията на филма е на 28 юни от 20:00 часа във Фестивален и конгресен център - Варна. Билетите за "Лятото НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ" са в продажба на билетния център на ФКЦ и онлайн на fccvarna.bg.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Specialna-prozhekciya-na-Lyatoto-na-Obichainite-zapodozreni-vuv-FKC-Varna-873703
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.