Варненци се наслаждават на първия в Източна Европа лазерен кинопрожектор с 4К резолюция
Автор: Георги Кирилов 15:32 / 05.06.2019Коментари ()3347
От 1 юли предстои обновяване и реставриране на зала "Европа“ /зала 2/ на Фестивален и конгресен център, член на паневропейската верига от киносалони EUROPA CINEMAS.

По време на реновирането на зала "Европа“ най-новото българско, европейско и световно кино ще се излъчва в обновените зала 5 и зала 6. Зрителите имат възможност да се насладят и на невиждано досега качество на картината в зала 1, на първия в Източна Европа лазерен кинопрожектор с 4К резолюция и висок контраст.

Още на тазгодишния кинофестивал "Любовта е лудост“ публиката във ФКЦ-Варна ще се чувства комфортно и уютно в четирите прожекционни зали на комплекса, а също и на територията на ФКЦ, където се провеждат едни най-престижните прояви в сферата на изкуството, културата и конгресната индустрия в града.

В залите на Фестивален и конгресен център - Варна ежедневно се предлагат прояви от различен характер: кинопрожекции, концерти, театрални гастроли, литературни вечери, детски матинета и спектакли, изложби, браншови конференции, семинари, презентации на фирми, обучения, национални и общоградски чествания, празници на учебни заведения и корпоративни ивенти. Всички те създават имиджа на многофункционалния комплекс като център на събитията.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenci-se-naslazhdavat-na-purviya-v-Iztochna-Evropa-lazeren-kinoprozhektors4K-rezolyuciya-873924
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.