Мартин, Борислав и Огнян са загиналите край Неделино, единият младеж е бил рожденик!
Автор: Екип Varna24.bg 10:16 / 13.06.2019Коментари ()2041
26-годишният Мартин Карасенов, Борислав Хаджиев на 27 години и 24-годишният Огнян Сапунджиев са загиналите при зверска катастрофа на пътя от Неделино към златоградското село Долен. Младежите били в БМВ, шофирано от Борислав. В района на бившия военен завод колата се завъртяла и с дясната си страна се ударила в предницата на насрещно движещия се микробус "Мерцедес Спринтер“, управляван от жител на Неделино.

При удара на място умират двама от младежите. Единият от тях е изхвърчал през задното стъкло и тялото му е открито смазано на капака. Третият е транспортиран във филиала на спешна медицинска помощ в Златоград, където издъхва. Мартин е имал рожден ден в деня на трагедията. Той е син на бившия кмет на Долен Валентин Карасенов. И тримата работели в София. Шофьорът на микробуса е от Неделино. Закаран е в МБАЛ-Кърджали с болки в главата, корема и гръдния кош, но няма опасност за живота му, пише "24 часа".


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Martin-Borislav-i-Ognyan-sa-zaginalite-krai-Nedelino-ediniyat-mladezh-e-bil-rozhdenik-875538
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.