Адвокати от цялата страна на семинар в "Камчия“
Автор: Екип Varna24.bg 12:13 / 27.09.2019Коментари ()1263
©
Днес в СОК "Камчия“ за трета поредна година се проведе официалното откриване на "Дни на адвокатите“, организирани от Висшия адвокатски съвет и Центъра за обучение на адвокати “Кръстю Цончев".

Събитието бе открито от зам.- председателя на Висшия адвокатски съвет - адв. Атанас Стоянов и председателя на управителния съвет на фондация "Център за обучение на адвокати "Кръстю Цончев“ - адв. Йордан Йорданов, а приветствие към адвокатите отправи адв. Емилия Недева - член на УС.

На семинара присъства и избраният преди година конституционен съдия и бивш зам.-председател на Върховния касационен съд (ВКС) - Красимир Влахов, който миналата година отново беше в комплекс "Камчия“ като гост-лектор на семинара  "Измененията и допълненията в Гражданско - процесуалния кодекс от 2017г. – една година по-късно“.

В мероприятието ще вземат участие над 250 адвокати от цялата страна, които ще се включат в различни семинари и състезания по решаване на гражданскоправни и наказателноправни казуси.  Приятна изненада за всички на тазгодишния семинар е големият интерес от страна на по - младите адвокати, които ще имат възможността да присъстват на лекции водени от съдия Емилия Василева от ВКС и адв. Снежана Стефанова.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Advokati-ot-cyalata-strana-na-seminar-v-Kamchiya-901303
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.