Селфи със среден пръст в Инстаграм донесе на млад българин голяма мъка
Автор: Екип Varna24.bg 09:36 / 05.10.2019Коментари ()1831
©
200 часа обществено полезен труд ще се наложи да положи 19-годишният старозагорец Симеон С., който публикувал в социалната мрежа Инстаграм своя снимка с размахан среден пръст пред табелка с името на разследващ полицай.

Под селфито ученикът от 12-и клас на местната вечерна гимназия написал красноречивото "К..р за разследващ полицай В…М…К…“ .

Снимката и публикацията в мрежата са от 26 октомври м.г., когато Симеон е бил извикан на разпит по две досъдебни производства срещу него: за нанесена лека телесна повреда и за управление на нерегистрирано МПС.В хода на досъдебното производство младият старозагорец е признал вината си и се е съгласил да бъде осъден на 2 години пробация, да заплати 420 лв за направените разходи от МВР и да положи през следващите 12 месеца 200 часа обществено полезен труд без възнаграждение.

Тепърва ще се уточнява къде точно ще бъде положен трудът, най-вероятно Симеон ще трябва да мете есенната шума по улиците заедно с временно заетите в тази дейност мургавелки, пише Монитор.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Selfi-sus-sreden-prust-v-Instagram-donese-na-mlad-bulgarin-golyama-muka-903329
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.