Продължават ударно ремонтите в малките улици на Варна
Автор: Пламена Николова 15:33 / 07.10.2019Коментари ()3795
Продължават ударно ремонтите в малките улици и междублоковите пространства на на Варна, сподели в личния си профил Иван Портних, видя Varna24.bg.  

"След приключването на мащабните ремонти на основните булеварди във Варна, работим в междублоковите пространства и малките улици във всички райони на града. В "Приморски", кв. "Чайка", пред бл. 28 вече е готов нов паркинг с тревна фуга, с 35 места - както предложиха хората. Нов паркинг изградихме и близо до обновения пешеходен подлез на сп."Спортист“ - с 25 места. Преасфалтирани са основните алеи, изградени са нови тротоари около детска ясла "Роза“ и ОУ "Ангел Кънчев“. Нов тротоар има и край входа на филиал "Бисерче“ (ДГ 18 "Чайка“) - за удобство и безопасност на родителите, на децата, както и на живеещите в съседните кооперации. Продължаваме работа в района", сподели Портних. 

Ремонти кипят и във "Владиславово", видя репортер на Varna24.bg. Преасфалтира се пространството и паркингът пред един от супермаркетите в квартала близо до ОУ "Св. Патриарх Евтимий", а неотдавна в района бяха обособени и няколко нови паркинга.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Produlzhavat-udarno-remontite-v-malkite-ulici-na-Varna-903891
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.