Млад варненски писател ще представи свои нови творби в Софийска градска художествена галерия
Автор: Екип Varna24.bg 09:38 / 08.10.2019Коментари ()2071
©
Александър Габровски, перо на Литературен клуб "Касталия" и вестник "НахОДКи" при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна, ще представи части от свои нови творби в Софийската градска художествена галерия на 11 октомври. Гостуването му там е част от фестивала "Културама". Новата платформа за сценична изява дебютира на 17 септември т.г.

В литературната среща на 11 октомври, която се явява нейно продължение, ще участват Георги Господинов и стипендиантите от първото издание на Национална стипендия "С усилия към звездите“ – Йоанна Елми и Александър Габровски. В откровен разговор писателите ще разкажат за своята дейност през последната година и предизвикателствата, пред които са се изправяли. Те ще отгърнат завесата и за съвместната си работа. Елми и Габровски ще поднесат на публиката части от свои нови творби, родили се под менторството на Георги Господинов.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mlad-varnenski-pisatel-shte-predstavi-svoi-novi-tvorbi-v-Sofiiska-gradska-hudozhestvena-galeriya-903969
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.