Невероятно, но истина! Вижте историята на тази жена!
Автор: Екип Varna24.bg 20:51 / 22.11.2019Коментари ()1649
Лекари спасиха родилка и близнаците ѝ, а акушерки от болницата я изненадаха на рождения ѝ ден. 29-годишната пациентка родила с Цезарово сечение двете си момчета. Състоянието ѝ обаче се влошило и се наложила втора животоспасяваща операция. 

Щастливата млада майка днес празнува рождения си ден, като за първи път прегърна двете си деца в празнично украсената от акушерките болнична стая.

И двете бебета са момчета, доносени и в отлично здраве, всяко от тях тежи над 3 килограма Заради големината на близнаците няколко часа след оперативното раждане матката на жената изпада в атония. Това е животозастрашаващо екстремно кървене, което в повечето случаи се получава при увеличена слабост на мускулната сила на матката.

Благодарение на екипа от професионалисти жената е спасена с повторна животоспасяваща операция, която лекарите наричат лапаротомия. След всички реанимационни грижи младата майка е в много добро състояние, изкарана е от апаратна вентилация и вече е със самостоятелно дишане, съобщиха от лечебното заведение.

Директорът на “Майчин дом" проф. д-р Иван Костов лично поздрави пациентката с пожелание за дълъг живот, здраве и семейно щастие.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Neveroyatno-no-istina-Vizhte-istoriyata-na-tazi-zhena-916010
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.