Продукти от първа необходимост получиха хора в нужда във "Владислав Варненчик"
Автор: Екип Varna24.bg 14:14 / 19.12.2019Коментари ()1987
За пета поредна година около 300 души в неравностойно положение – жители на варненския район "Владислав Варненчик", получиха продукти от първа необходимост. Броени дни преди Коледа бяха подпомогнати пенсионери, потребители на социалната трапезария, на "SOS - семейства в риск", хора с увреждания и деца, чиито семейства се нуждаят от подкрепа. По инициатива на кмета на Владиславово Николай Костадинов и със съдействието на местния бизнес и общинския съветник от ГЕРБ Марица Гърдева на нуждаещите се бяха осигурени олио, захар, сол, оцет, брашно, боб, ориз, леща и безалкохолни напитки.

"Благодаря на всички хора с добри сърца, които откликнаха на идеята да подадем ръка на нашите съкварталци в нужда. Радвам се, че успяхме да превърнем в традиция благотворителната акция, която оказваме по Коледа и Великден и която обединява усилията на бизнеса и местната власт", коментира кметът на район "Владислав Варненчик" Николай Костадинов и отправи пожелания към всички за весело посрещане на празниците, за здраве и щастие в домовете им.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Produkti-ot-purva-neobhodimost-poluchiha-hora-v-nuzhda-vuv-Vladislav-Varnenchik-923021
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.