Млад мъж задигна 30 кг замразено месо и 30 литра ракия от къща и пробва да я запали
Автор: Стоян Маджиров 11:58 / 13.01.2020Коментари ()2535
©
Илюстрация
Криминалисти от РУ-Нови пазар установиха и задържаха за четири часа извършител на взломна кражба в село Преселка. На 11 януари  следобед в полицейското управление близък на собственик на имот в Преселка съобщил за кражба от къщата  и опит за палеж. Видял, че входната врата на имота на брат му била разбита, взломени били и три вътрешни врати. Установил, че липсва около 30 кг замразено месо и 30 литра ракия, стените било опушени и имало частично изгорели домашни вещи. Съобщил веднага в полицията.

Криминалисти от полицейското управление в Нови пазар пристигнали на място, извършен бил оглед. Изяснено било, че след извършената кражба "апашът“ направил опит да запали имота. Четири часа по-късно извършителят на кражбата бил установен. За срок до 24 часа в полицейското управление бил задържан криминално проявеният с кражби 28-годишен местен жител. Направил пълни самопризнания и посочил къде укрил част от откраднатите вещи. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Mlad-muzh-zadigna-30-kg-zamrazeno-meso-i-30-litra-rakiya-ot-kushta-i-probva-da-ya-zapali-928150
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.