Канят варненци на благотворителна йога тренировка в помощ на млада майка
Автор: Пламена Николова 12:25 / 21.01.2020Коментари ()1289
© Фейсбук
Благотворителна йога тренировка в помощ на млада майка, която страда от онкологично заболяване, ще се проведе във Варна, научи Varna24.bg.

Информация бе публикувана в групата SOS За Станимира, където се съобщава следното:

"Събитието под мотото "Дари добро!" ще се състои в подкрепа на 30 годишната Станимира, която започва борбата с рака през 2018-та година. Заедно с вашата помощ можем да дадем шанс младата майка да продължи лечението си.

Каним ви да предизвикате доброто в себе си и да отворите сърцата си, като вземете участие в благотворителната йога тренировка, която ще се проведе на 29.01 /сряда/ от 18:15ч. до 19:15ч. в Спортния комплекс на Икономически университет - Варна /ВИНС-а/. Спортният комплекс се намира зад самия университет, като входа му е от към ул. "Добри Чинтулов". Събитието ще се води от квалифициран йога инструктор от Йога клуб Сарасвати и е подходящо за хора от всякаква възраст, дори за деца. Заедно ще се потопим във вълшебна йога практика, съчетаваща йога асани, дихателни практики и водена релаксация + практика Тратаки. Събраната сума ще бъде преведена по сметката на Станимира.

Вход: Според възможностите и желанието на всеки.

Задължителнo: Добро настроение и голяма усмивка :)

Препоръчителнo: Ако имате постелки може да ги носите".

Информация за Станимира бе публикувана и в платформата helpkarma. Ето какво сподели преди време там младата майка:

"Мили и добри хора, помогнете ми да се преборя с коварната болест РАК и да се върна при детето си!

През ноември 2018-та година ме диагностицираха с рак на шийката на матката 1-ви B стадий. Последва радикална хистеректомия, след това преминах и пълен курс лъчетерапия и реших, че сме си казали "сбогом" с болестта. За жалост, на 08.07.2019 година резултатът от PET скенера ме върна отново в миналогодишния кошмар, та дори и по-лош. Оказа се, че имам метастази на пикочен мехур и тънко черво. Последва втора операция, за да ги отстранят. Мина месец и ми направиха ЯМР. На него лекарите видяха образувание към ректума и лезия на пикочния мехур.

Предстои ми трета операция, но средствата ми не достигат, за да я заплатя.

Не искам да си отида и да лиша детето си от майчина ласка. Моля ви, помогнете ми това да не се случи!!!"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kanyat-varnenci-na-blagotvoritelna-ioga-trenirovka-v-pomosht-na-mlada-maika-930293
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.