Водещ политик от Македония с лекция във ВСУ "Ч.Храбър", свързана с бежанските кризи
Автор: Пламена Николова 11:59 / 29.01.2020Коментари ()2916
©
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Проф. Йове Кекеновски, един от водещите политици на Северна Македония, бивш кмет на град Скопие и член на попечителския свет на Черноморската академия за сигурност, ще изнесе лекция пред студенти от Варненския свободен университет и експерти от държавни и общински структури, в която ще представи виждането си по политиката на ЕС за разрешаване на кризата с бежанците и мигрантите и влиянието й върху държавите от Западните Балкани.

Събитието ще се проведе на 13 март 2020 г. във ВСУ "Черноризец Храбър“. То е част от серията лекции "Leaders Lecture Series“ на Черноморската академия за сигурност и се провежда с подкрепата на американската компания "Гузик техникл ентерпрайсис“.

Курсът "Leaders Lecture Series“ е насочен към студенти, които се обучават в бакалавърските и магистърските програми на Варненския свободен университет - "Национална сигурност“, "Политически науки“, "Киберсигурност“, "Интелигентни системи за сигурност“, а така също и към експерти от държавни и общински структури, които вече са проявили интерес.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vodesht-politik-ot-Makedoniya-s-lekciya-vuv-VSU-ChHrabur-svurzana-s-bezhanskite-krizi-932467
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.