Празнувай лятото с отстъпки от foodpanda
Автор: Екип Varna24.bg 08:00 / 08.06.2020Коментари ()1561
©
От днес foodpanda България стартира свой национален проект, който започва първо в град Варна. С него компанията цели да подкрепи локалните ресторанти и да даде допълнителен стимул на потребителите да поръчват храна онлайн. Клиентите ще имат възможност, в рамките на три седмици да се възползват от отстъпки в рамките на 25% до 30% от избрани ресторанти.

Заведенията в град Варна, от които ще може да бъде поръчвана храна с 30% отстъпка от цялото меню или от избрани категории са Пицария Селена, Осман Баба Дюнер, La Bocca и Casa Felice.

Останалите, около 40 ресторанти, включени в инициатива, предоставят 25% отстъпка от своите менюта. Клиентите от Варна ще могат да избират от голямо разнообразие от ястия и кухни - от традиционна българска кухня, пици, дюнери, бургери, салати, интернационални ястия и много други, достъпни на платформата.

Кампанията на foodpanda стартира в най-подходящия момент, за да подкрепи ресторантьорския бранш след последиците от пандемията Covid-19, както и да насърчи поръчките онлайн. Националният проект ще продължи и през следващите месеци в повечето големи градове - Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и други.

Всички доставки от взимане на поръчката от обекта до входната врата на клиента се осъществяват при спазване на всички мерки за безопасност съгласно предписанията на СЗО.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Praznuvai-lyatoto-s-otstupki-ot-foodpanda-973410
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.