Борисов похвали кметица на БСП: Не мога да си кривя душата
Автор: Екип Varna24.bg 16:46 / 25.06.2020Коментари ()1830
©
Министър-председателят Бойко Борисов инспектира изграждащата се сепарираща и компостираща инсталация в Троян. Показа му я кметът на града Донка Михайлова. Тя уточни, че в момента се изгражда третата клетка на регионално депо за неопасни отпадъци на общините Троян и Априлци. Стойността й е за близо 2,6 млн.лева.

Заедно с Борисов е вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков. Борисов направи първа копка за изграждането на транспортен мост над река Осъм.

"Този мост е много важен за Троян. Той е етап от много по-голям проект за създаване на много по-добра организация на движението", заяви Донка Михайлова. 

Мостът ще бъде с дължина 43 метра. През него ще преминава трафикът за Пловдив. "Когато ти е добър кметът, всичко върви", коментира премиерът.

"Моите се цупят, когато похваля кмет на БСП. Аз не мога да си кривя душата", заяви още той, докато вози Донка Михайлова с джипа, който управлява. "Когато хората те виждат, че правиш кръговото, канализацията и го правиш бързо, хората не се чумерят", каза още Борисов, пътувайки през Троян.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-pohvali-kmetica-na-BSP-Ne-moga-da-si-krivya-dushata-978538
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.