Във Варна представиха дигитална платформа за превенция на рисковото поведение
Автор: Пламена Николова 12:03 / 17.08.2020Коментари ()1698
©
Дигиталната платформа за превенция на рисковото поведение бе представена в края на миналата седмица във Варна по време на обучение на председатели и секретари на местни комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) от всички варненски райони, както и от общините Белослав, Бяла, Вълчи дол, Девня, Дългопол и Провадия. Събитието беше организирано от дирекция "Превенции“ към Община Варна и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (ОКБППМН), при спазване на всички противоепидемични мерки.

На участниците в обучението беше представена работата с доброволци в дигиталната платформа, като бяха разгледани всички етапи и дейности в подготовката на доброволците. Основен акцент в презентацията беше възможността за използване на дигитални инструменти и онлайн интерактивни методи от участниците, в пряката им работа с ученици и доброволци. Темата предизвика голям интерес, с оглед възможностите, които дава за работа с деца в условията на COVID 19.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuv-Varna-predstaviha-digitalna-platforma-za-prevenciya-na-riskovoto-povedenie-992916
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.