Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Щерката на Фатик запалила внучката на Бай Тошо по бокса
Автор: Екип Varna24.bg 12:51 / 23.09.2020Коментари ()1672
©
Людмила Стефанова, голямата дъщеря на Жени Живкова, отскоро е тръгнала на бокс. Почти всеки ден наследницата на Тато, която е кръстена на баба си Людмила Живкова, е в боксовата зала като посещава индивидуални тренировки с треньор и вече умело раздава крошета. Макар да е силов спорт, по-характерен за мъжете, на Людмила боксът доста й допада и е решена да продължи да се занимава с него. С близките й дори се шегували, че скоро ще стане достатъчно добра, за да се изправи на ринга срещу Кубрат Пулев. Татовата правнучка се запалила по боксова от друга известна наследница - голямата дъщеря на Фатик Александра, писа "Галерия“.

Красивата девойка отдавна е запалена по силовия спорт и редовно ходи на тренировки. В последно време пък с Людмила Стефанова са доста близки и именно Александра предложила да пробва този спорт. Обяснила й, че така успява едновременно да се отърси от всички проблеми и да се грижи за фигурата си.

Щерката на Фатик завела приятелката си при своя треньор и двете ходят заедно в залата, като редовно си правят снимки и клипове една на друга.Людмила и Александра се познават от доста време, но особено близки станали това лято. Почти всички топли месеци прекарали заедно в обща компания по морето и в София. По принцип правнучката на Тато дълги години живее в чужбина.

След като завършва средното си образование тя замина да учи в Ню Йорк. Заради огромното  разстояние между САЩ и България обаче не можеше да се прибира често у нас и в крайна сметка се прехвърли да следва в Лондон. Там тя завърши вътрешен дизайн, остана да живее в английската столица, но редовно пътува до България.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Shterkata-na-Fatik-zapalila-vnuchkata-na-Bai-Tosho-po-boksa-1003005
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.