Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Започна академичната година във ВСУ "Черноризец Храбър“
Автор: Пламена Николова 10:34 / 29.09.2020Коментари ()1524
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев и кметът на Варна Иван Портних присъстваха вчера на откриването на академичната учебна година във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър“.

Церемонията уважиха също кметът на Община Смолян Николай Мелемов, ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" проф. дфн. Анастас Герджиков, Генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, ректорите на останалите варненски университети, преподаватели, студенти.  

По късно кметът Иван Портних присъства и на открито съвместно заседание на настоятелството, академичния и студентския съвет на висшето учебно заведение.

"Искам да поздравя ръководството на Варненския свободен университет и всички студенти с пожелание за успешна нова учебна година. Благодаря, че заедно работим за каузата "Варна - Град на Знанието“. Убеден съм, че когато усилията ни са подкрепени от академичната общност, неправителствения сектор и бизнеса, ще успеем да се справим с предизвикателствата", каза по време на заседанието той.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zapochna-akademichnata-godina-vuv-VSU-Chernorizec-Hrabur-1004606
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.