Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Оставиха в ареста Мустафа, който уби две млади момчета на пътя край Айтос
Автор: Иван Сотиров 16:29 / 05.10.2020Коментари ()2107
Думите на Мустафа Мустафа, че няма да напусне страната и че съжалява за тежката катастрофа край Айтос не трогнаха съда и той остава зад решетките, предаде репортер на Burgas24.bg.

20-годишният шофьор, заради когото загинаха две млади момчета, а трето получи сериозни контузии, днес поиска да бъде пуснат под домашен арест, който да изтърпи в къщата му в айтоското село Чукарка. "Не исках така да стане, те са ми роднини. Искам да съм на мястото на моите загинали братовчеди. Ще направя всичко за роднините им. Няма да излизам в чужбина, ще си остана на село", каза днес пред съда Мустафа.

За причинената катастрофа Мустафа може да лежи от 3 до 15 години в затвора. Той живеел във Франция последните години. Именно за това прокуратурата счита, че той може да се укрие в страната или в чужбина. Има и реална опасност да извърши друго престъпление.

 Защитата на Мустафа поиска по-лека мярка за неотклонение. Според адвоката му няма опасност да се укрие в чужбина и би могло да му се забрани да излиза извън пределите на България. Той настоя мярката на Мустафа да бъде променена в домашен арест.




Още по темата: общо новини по темата: 3
05.11.2020 »
05.10.2020 »
28.09.2020 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Ostaviha-v-aresta-Mustafa-koito-ubi-dve-mladi-momcheta-na-putya-krai-Aitos-1006583
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.