Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кошмарна катастрофа между няколко автомобила погуби 14-годишно дете
Автор: Екип Varna24.bg 12:03 / 09.10.2020Коментари ()1397
©
Архивна снимка
14-годишно момиче загина при тежка катастрофа край старозагорското село Мирово, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В посока село Мирово се е движил лек автомобил БМВ, управляван от 29-годишен мъж, неправоспособен водач на МПС. Същият поради движение с несъобразена скорост, изгубил управление над колата, който ударил насрещно движещ се лек автомобил "Фолксваген", управляван от 43-годишна жена. В следствие на удара фолксвагенът излязъл от пътното платно и спрял в крайпътна канавка, а движещия се зад него тир "Мерцедес", управляван от 61-годишен мъж, за да избегне удар с движещия се срещу него лек автомобил БМВ, завил, напуснал пътното платно и се преобърнал в канавка. Лекият автомобил БМВ продължил движението си и се преобърнал, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В следствие на настъпилото ПТП, водачът на БМВ-то е получил комоцио и счупени шийни прешлени, а пътували в същия автомобил пътници са получили различни наранявания: 65-годишна жена е получила комоцио и счупен нос, 15-годишно момче е получило комоцио. Настанени са за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пътувалото в БМВ-то 14-годишно момиче е откарано в УМБАЛ - Стара Загора, където е починало.

Тримата водачи са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, като пробите са отрицателни. При извършената проверка е установено, че на БМВ-то са поставени регистрационни табели, издадени за друг автомобил.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Koshmarna-katastrofa-mezhdu-nyakolko-avtomobila-pogubi-14-godishno-dete-1008014
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.