Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ужас в Родопите! Христо пи бира с кмета, прати зловеща снимка по вайбър и се обеси
Автор: Екип Varna24.bg 20:07 / 14.10.2020Коментари ()2685
© Google
23-годишният Христо Соколов от неделинското село Кундево е намерен тази сутрин обесен на около 400 метра от гробището на населеното място. Последно младият мъж е бил видян снощи. В селската кръчма изпил една бира с кмета, след което двамата се разделили.

Към 22,24 ч. е изпратил зловещо съобщение по вайбър на свои приятели. Христо се снимал с въже на врата в гробището на Кундево. Приятелите му се обадили притеснени на познати в селото и веднага местните жители започнали издирване на мъжа.

Търсили го безрезултатно в района на гробището. На сутринта в издирването се включили служители на община Неделино, на горското стопанство и доброволци. Претърсен бил целия район. Безжизненото тяло на 23-годишният мъж е намерено да виси на бор до беседка.

Христо Соколов не е семеен, живеел с майка си. Занимавал се е с отглеждане на животни. Хората недоумяват каква е причината, за да сложи край на живота си, пише "Отзвук".


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Uzhas-v-Rodopite-Hristo-pi-bira-s-kmeta-prati-zloveshta-snimka-po-vaibur-i-se-obesi-1010793
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.