Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Падаща мазилка стряска посетителите във варненска болница
Автор: Екип Varna24.bg 14:27 / 10.12.2020Коментари ()1264
©
Падаща мазилка притеснява посетителите във варненската Очна болница. Сградата има нужда от спешен ремонт и е оградена с ленти, информиращи посетителите за възможни срутвания от фасадата. Въпреки това ежедневно се получават оплаквания за падаща мазилка. Това посочва проф. Христина Групчева - управител на Специализираната болница по очни болести за активно лечение, в писмо до здравната комисия към местния парламент, съобщава Дарик. 

Направено е пазарно проучване и като резултат от приключването му са получени две оферти за инвестиционен проект за реконструкция, основен ремонт и фасадно оформление за сградата на ул."Дойран". Офертите са от "Есенти Рачински" ООД и "ДК Архитекти" ЕООД. 

Прогнозната стойност за осъществяването на проекта е в размер на 150 000 лева с ДДС и включва административни такси, разходи за медицинска газова система и План за управление на строителните отпадъци, се посочва в писмото. 

То е регистрирано в Община Варна на 30 октомври и ще бъде разгледано на насроченото за 15.00 часа днес онлайн заседание на комисията по здравеопазване.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Padashta-mazilka-stryaska-posetitelite-vuv-varnenska-bolnica-1030093
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.