Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Повдигат обвинения на 18-годишния Янко, който открадна ТИР и си спретна гонка с полицията
Автор: Екип Varna24.bg 16:51 / 11.12.2020Коментари ()1730
"Обвиняемият отказа да говори. Той все не още не да е абсолютно никакви дал обяснения. Единствено е заявил, че сам си е виновен за случилото се. В момента е известно, че ключовете са били вътре в превозното средство, както и че е било отключено. Има данни, че се е познавал с шофьора на ТИР-а. Лицето има и предишни криминални прояви. Ще му бъдат повдигнати обвинения", обявиха от Прокуратурата в Бургас.

18-годишният младеж е обвинен в противозаконно отнемане на  товарен автомобил, влекач с прикачено към него полуремарке.

По време на разследването е установено, че товарният автомобил се е намирал на паркинг, стопанисван от търговско дружество в Бургас. Камионът е отнет, чрез използване на контактен ключ. Обвиняемият, който е неправоспособен водач, е подкарал превозното средство, преминавайки по множество улици в града. Янко не е спрял при подаден сигнал с палка от полицейски служител, което е предизвикало преследването му с полицейски автомобили. Обвиняемият е допуснал самостоятелно ПТП, след което е задържан от полицейските служители.




Още по темата: общо новини по темата: 3
04.11.2021 »
10.12.2020 »
10.12.2020 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Povdigat-obvineniya-na-18-godishniya-Yanko-koito-otkradna-TIR-i-si-spretna-gonka-s-policiyata-1030521
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.