Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Bet365 бонуси и коефициенти за старта на сезона в НБА
Автор: Екип Varna24.bg 20:30 / 23.12.2020Коментари ()1267
©
За феновете на баскетбола, тази Коледа ще настъпи малко по-рано. В нощта на 22-ри срещу 23-ти декември българско време стартира най-силното баскетболно първенство в света – Националната Баскетболна Асоциация на САЩ и Канада. Настоящата кампания ще бъде в съкратен формат, а всеки от отборите ще изиграе по 72 мача. Ето какви са шансовете на Лос Анджелис Лейкърс да повтори титлата от миналата година според анализаторите на 7sport.net и какви Bet365 бонус оферти може да използвате за вашите спортни залози.

75-тия сезон в НБА стартира с леко закъснение, дължащо се на глобалната пандемия. Предишната кампания завърши само преди около два месеца в Орландо, където ЛеБрон Джеймс и компания завоюваха 17-та титла за Лейкърс, побеждавайки с 4-2 отбора на Маями Хийт.

Реалните претенденти

Има три отбора, които се отличават като най-конкурентноспособни. Въпреки, че останалите тимове също имат своите основателни претенции, тези три отбора просто се намират на по-горното ниво.

Лос Анджелис Лейкърс – Коефициент 3.75 в Бет365

Ключове играчи: ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис, Денис Шрьодер

Значими напуснали играчи: Дани Грийн, Дуайт Хауърд, Раджон Рондо

Значими ново привлечени играчи: Денис Шрьодер, Марк Гасол, Монтрезл Харъл

"Езерняците“ постигнаха голямата си цел през миналата година, след като донесоха трофея "Лари О, Брайън“ за 17-ти път в историята на Лейкърс. Тимът доминираше тотално и по време на редовния сезон, записвайки стабилния рекорд от 52-19. Освен това, те взеха всичките си мачове в Западната Конференция в по-малко от 6 срещи.

Лейкърс изглежда още по-впечатляващо през новия сезон. Съставът олекна с тримата ветерани Дуайт Хауърд, Ейвъри Брадли и Раджон Рондо, но на тяхно място дойдоха: Най-добрият 6-ти играч за изминалата кампания - Монтрезл Харъл, бившия най-добър защитник в Лигата и шампион от 2019-та – Марк Гасол и снайпера от тройката – Уес Матюс.

Милуоки Бъкс – Коефициент 6.50 в Bet365

Ключови играчи: Джанис Антетокумпо, Крис Мидълтън, Джру Холидей

Значими загуби: Ерик Бледсоу, Джордж Хил, Уес Матюс

Значителни придобивки: Джру Холидей, Тори Крейг, Боби Портис

В Милуоки няма място за шеги през настоящия сезон, тъй като той е последен според договора на голямата звезда Джанис Антетокумпо. Гъркът заяви, че основната му цел за следващите няколко години е титлата в НБА, а това е последен шанс за Бъкс да му докажат потенциала си. Тимът добави класа в състава си, заменяйки разочарованието от плейофите Ерик Бледсоу със един от най-подценяваните подавачи в лигата – Джру Холидей. Към тима се присъединиха и силни играчи, като Тори Крейг, Брин Форбс и Боби Портис.

ЛА Клипърс – коефициент 7.00 в bet365

Ключови играчи: Кауай Ленърд, Пол Джордж, Серж Ибака

Значителни загуби: Монтрезл Харъл, ДжаМайкъл Грийн, Док Ривърс

Значителни трансфери: Серж Ибака, Люк Кенард, Ник Батум

Предният сезон се оказа поредния провал за Клипърс и те достигнаха едва до втория кръг на плейофите. Тимът реши да се раздели с дългогодишния си треньор Док Ривърс, а на негово място ще гледаме помощникът му Тайрън Лу. Феновете може и да са недоволни от загубата на Харъл, но Серж Ибака със сигурност ще го замени успешни и това няма да свали от класата на отбора.

От къде може да дойде изненадата?

Бруклин Нетс – Коефициент 6.50 в bet365

Ключови играчи: Кевин Дюрант, Кайри Ървинг, Спенсър Динуиди

Значими загуби: Гарет Темпъл, Джанан Муса

Значителни трансфери: Ландри Шамет, Джеф Грийн, Брус Браун

Само имената на Дюрант и Ървинг са достатъчни за да сложим този тим в сметките за титлата. Проблемите с контузии обаче ги спряха от силно представяне през миналогодишното първенство. КД пропусна целия сезон, а Ървинг отсъстваше в 20 от мачовете на "мрежите“. Това ще бъде основния проблем през настоящия сезон. Ако звездите на тима са здрави, отборът определено може да спре доминацията на Лейкърс.

 



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Bet365-bonusi-i-koeficienti-za-starta-na-sezona-v-NBA-1033802
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.