Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Прокуратурата изнесе ужасяващи подробности за убийство на жена от дъщеря й
Автор: Екип Varna24.bg 13:38 / 17.02.2021Коментари ()1084
©
Съдът задържа 36-годишна жена, обвинена за извършено от нея умишлено убийство, съобщават от Софийската градска прокуратура. На 11 февруари К.Б. нанесла побой на 74-годишната си майка в апартамента в ж.к. "Христо Смирненски“. В резултат на множеството удари с ръце и крака по тялото на възрастната жена, пострадалата починала.

В хода на разследването са били събрани достатъчно доказателства за авторството на престъпното деяние. По дланите и ходилата на обвиняемата са били установени кръвонасядания и петна от изсъхнала течност, наподобяваща кръв. От разпити на съседи се разбрало, че около обяд на същия ден от жилището на възрастната жена се чували викове и тропане, което продължило близо два часа.

От протокола за извършен оглед на трупа на пострадалата е видно, че по тялото й имало множество кръвонасядания в областта на главата, гърдите, таза и раменете, както и двустранни фрактури на ребрата. Констатирано е било счупване на гръбначния стълб и разкъсване на черния дроб. Обвиняемата К.Б. положила усилия да затрудни разкриването на извършеното от нея престъпно деяние, като се опитала да заблуди пристигналите на място правоохранителните органи относно действителните обстоятелства за случилото се, съобщава Нова тв.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Prokuraturata-iznese-uzhasyavashti-podrobnosti-za-ubiistvo-na-zhena-ot-dushterya-i-1052446
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.