Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Камила издаде какво е здравословното състояние на принц Филип
Автор: Екип Varna24.bg 12:44 / 04.03.2021Коментари ()1473
© Getty Images
Принц Филип леко се подобрява. Това е заявила Камила, херцогинята на Корнуол, след 15-ата нощ на херцога на Единбург в болницата, съобщава Би Би Си.

99-годишният принц Филип, който се лекуваше от инфекция, която не е свързана с COVID-19, се премести в болницата "Свети Вартоломей"в Лондон в понеделник за изследвания и наблюдение на съществуващо сърдечно заболяване.  Камила е споделила информацията, когато доброволец в центъра за ваксинация срещу COVID-19 в Кройдън я е попитал как е херцогът. "Това е много добра новина. Ще стискаме палци", е допълнила Камила.

Камила е била на посещение в центъра за ваксинация срещу COVID-19 в църквата "Свети Павел" в сряда сутринта. Ан Шийън, рецепционистка към медицинския център, потвърждава, че по време на посещението е попитала херцогинята как е принц Филип.

Херцогът на Единбург, който навършва 100 години през юни, беше хоспитализиран на 16 февруари, като точната причина за първоначалното му приемане не беше разкрита, но не е свързана с COVID-19. На 1 март от Бъкингамския дворец обявиха, че е бил преместен с линейка в болницата "Свети Вартоломей".


https://www.varna24.bg/novini/mejdunarodni/Kamila-izdade-kakvo-e-zdravoslovnoto-sustoyanie-na-princ-Filip-1058305
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.